Mijn ervaring als journalist begon toen ik op de opleiding journalistiek in de stijl van CollegeTour interviews heb gehad met onder andere presentatrice Eva Jinek, schrijver en journalist Joris Luyendijk, journalist Twan Huys en fotografen Pierre Crom en Eddy van Wessel. Daarna heb ik dit doorgezet en evenementen gehad met onder andere Jeroen Dijsselbloem, Özcan Akyol en Maarten Van Rossum.

Identiteit

Ik houd niet van langdurige gesprekken om de ander leeg te laten lopen over het onderwerp waar de geïnterviewde expert over is. Interactie met het publiek vind ik voor elke presentatie belangrijk. Als het publiek het niet leuk vind, voor wie worden de vragen dan gesteld?

Voorbereiding

Ik vind het erg belangrijk om samen te bekijken welke stijl van presentatie of interview bij het evenement past. Ik denk graag mee over de setting waar de presentatie het beste in naar voren komt. Ik bedenk graag iets waar jullie nog niet aan gedacht hadden.

Tarief

Mijn tarief ligt tussen de €350 en €950 exclusief Btw per opdracht. Dit is afhankelijk van de journalistieke voorbereiding en de duur van de opdracht. Voor stichtingen zonder winstoogmerk en onderwijsinstellingen gelden soms andere prijzen in overleg.