Bespoke Media is een mediabedrijf waar we moderne websites op maat maken voor ZZP en het MKB. Daar zit alles in waar een moderne website uit hoort te bestaan inclusief foto's en nieuwe teksten. Wij doen het net even anders dan de meeste webdesign bureau's, en wij doen het beter.

Webdesign

Wij maken jouw nieuwe website volledig op maat voor een vaste lage prijs. Daar zit alles in waar een moderne website uit hoort te bestaan. 

Wat heb je nu al online staan en waar wil je graag naartoe? Vertel ons al je wensen en wij zorgen dat het (technisch) haalbaar is.

Voor de meeste bedrijven is hetpakket Bespoke voldoende. Dit betaal je om de website te laten maken en geen euro meer.

 

Geen gestapeld van kosten of wachten op offertes. Elke site is dezelfde kwaliteit, alleen de hoeveelheid inhoud verschilt.

Content

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden wordt door moderne zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Ook zorgen we voor social media integratie en duidelijke foto's van jouw bedrijf, product of team. Wij bieden het complete plaatje voor een vaste prijs.

Wij richten ons bij het ontwerp op het verhaal van je bedrijf. Wat heb jij je bezoekers te vertellen en hoe komt dat verhaal het beste naar voren.

Tegenwoordig bekijken de meeste mensen je website op een mobiel apparaat. Wij ontwerpen je mobiele website los van je desktopversie. Zo krijg je een site speciaal gemaakt voor een mobiel apparaat die werkt zoals een app.

Servicepakket

Als je nieuwe website klaar is blijven wij je website onderhouden. Dit zorgt ervoor dat je niet zelf veel tijd hoeft te steken in het up-to-date houden van je site. Wij nemen al deze taken voor jou uit handen.

 

Het servicepakket is de vaste maandelijkse prijs voor het online houden van je website en het onbeperkt aanpassen. 

 

Nieuwe foto's of een tijdelijke actie? Stuur ons een mailtje en het staat op je site. Wij voeren de veranderingen door die belangrijk zijn voor jouw bedrijf en  bieden hulp waar nodig. Daarnaast sturen we je handige informatie over je bezoekers om je meer inzicht hierin te geven. 

  • Instagram